Canberra, Ausztrália büszkesége és kincsesbányája a felfedezők számára. Nemcsak politikai központ, hanem gazdag történelemmel, művészettel és lenyűgöző természeti szépségekkel is megáldott. Ha ki szeretnének lépni a hétköznapokból és új kalandokra vágynak, Canberra a tökéletes úti cél.

1. Merüljenek el a Parlament House varázsában:

A Parlament House nem csupán a döntéshozatal szentélye, hanem egy lenyűgöző építészeti csoda is. Itt lehetőség nyílik bebarangolni az épületet és megcsodálni a parlament üléstermét is, ami magával ragadó élmény.

2. Élvezzék a National Gallery of Australia festészeti kincseit:

A National Gallery of Australia lenyűgöző gyűjteménye igazi kincsesbánya az érdeklődőknek. Ausztrál és nemzetközi művészek alkotásai egyaránt megtalálhatók itt, az épület pedig maga is lenyűgöző építészeti látványosság.

3. Kóstolják meg a Canberra Piacok ínycsiklandó fogásait:

A Canberra Piacok kulináris kalandokban lehet részünk, hiszen itt minden megtalálható, amire csak vágyhatunk. Friss helyi termékek, kézműves csemegék és ínycsiklandó ételek várják azokat, akik kényeztetni szeretnék az ízlelőbimbóikat.

4. Sétáljanak a Lake Burley Griffin partján:

A Lake Burley Griffin partjain sétálni valódi felüdülés. A csodálatos kilátás és a friss levegő egyaránt feltölt energiával. Kerékpározás, piknikezés vagy egyszerűen csak a természet közelségének élvezete - itt mindent megtalálhatunk.

5. Ismerkedjenek meg a National Museum of Australia kincseivel:

A National Museum of Australia kihagyhatatlan látnivaló minden látogatónak. Az interaktív kiállítások, a gazdag gyűjtemény és a lenyűgöző történetek garantáltan emlékezetes élményt nyújtanak.

6. Egyedülálló élmény: béreljenek autót a Canberra Airport-n

Amikor megérkeznek a Canberra Airport-ra, ne hagyják ki az autóbérlés lehetőségét. A Sol Rent A Car szolgáltatása könnyedén elérhetővé teszi az autóbérlést, hogy könnyen és kényelmesen felfedezhessék a várost és környékét. Itt foglalhatnak, hogy garantált legyen az önök szabadsága és kényelme az utazás során.

Ez csak egy kis ízelítő Canberra varázslatos világából. Ahogy barangolnak az utcákon és merülnek el a múzeumok kincseiben, minden újabb felfedezés újabb emlékekkel gazdagítja majd élményeiket.